En Lettfattelig Guide Til Alle Dine Spørsmål Om HVAC

Oppvarmings- og kjølesystemene i hjemmet ditt er veldig viktig. Siden du ønsker anstendige innetemperaturer og sunn, ren luft, er det viktig å holde HVAC-systemet oppdatert. Hvis du ikke tar vare på systemet ditt, vil du sannsynligvis oppleve kostbare reparasjoner og ubehagelige temperaturer. Det er mange nyttige tips nedenfor som kan hjelpe deg med å opprettholde HVAC riktig.

Når du kjøper et nytt HVAC-system til ditt hjem, må du være sikker på at det er energieffektivt. I disse dager er de fleste nye HVAC-systemer energieffektive; det er en energistjernemerke på utstyret. For å være sikker på at kostnadene dine ikke går gjennom taket, velg utstyr som er energieffektivt.

Hvis enheten er utendørs, må du rengjøre dem regelmessig. Du vet ikke hvor mye ting som kan hoper seg opp rett etter kraftig vind eller storm. Det kan til og med bli overopphetet, noe som kan ødelegge systemet ditt.

Hvis fordamperspolen, som er funnet inne i hjemmet, blir skitten, vil enheten miste effektiviteten. Bare skyv av frontpanelet på ovnen og sjekk at spolen er tørr. Bruk et penselfeste på et vakuum, og rengjør spolen forsiktig for støv eller annet rusk.

Hvis du vil slå av klimaanlegget om natten for å spare penger, bør du vurdere å sette en stående vifte ved siden av sengen din. Du kan stille den til å svinge fra tærne til hodet, blåse kjølig luft over kroppen din og la deg sove komfortabelt hele natten.

Hvis du har klimaanlegg uten vindu, bruk en vanlig utløpstimer for å kontrollere når det er på eller av. Dette er de samme som du bruker til høytidslys, så alt du trenger å gjøre er å koble klimaanlegget til timeren og stille det til å kjøle deg om dagen.

Hvis du vil sikre at du velger en pålitelig HVAC-entreprenør, kan du investere litt tid i å undersøke noen få forskjellige selskaper, og sjekke omdømmet deres. Sjekk med BBB og online vurderinger også. Ta disse trinnene for å sikre at du tar kloke valg.

Når du sammenligner nytt HVAC-system, må du se på energivurderingen for hver enhet. Jo høyere de er, jo bedre blir de. Effektivitet vil ikke bare gjøre ditt hjem komfortabelt raskere, men det vil spare deg for energiregningene når du kjører den nye enheten.

Hvis du har et vindus klimaanlegg, må du sjekke og se om det har en energisparer-knapp. Bruk i så fall den! Dette slår av viften når enheten ikke kjøler luften, noe som kan spare deg for så mye som 30 kwh i løpet av en måned!

Du ser nå hva du trenger å gjøre for å vedlikeholde HVAC-systemet. Ikke la det svikte deg når du ikke er oppmerksom på å vedlikeholde det regelmessig. Bruk disse tipsene for å hindre at HVAC-systemet ditt mislykkes når det skal kjøre problemfritt. Det er egentlig ikke en tøff jobb i det hele tatt!

HVAC Tips